Vores web sikkerhed

Hosted Web Security- og Content Filtering Service fungerer på internetniveau og opfanger vira og spyware. Tjenesten beskytter også mod andre webbårne trusler, før de trænger ind i jeres netværk. Vores tjeneste giver dig også mulighed for at blokere adgang til upassende websteder via URL-filtrering, hvorved dine medarbejdere holdes produktive, samtidig med at politikker for acceptabel brug håndhæves.

  • Antispyware og antivirus stopper spyware og vira fra nettet, før de infiltrerer dit netværk og beskytter din virksomhed mod datatyveri og nedsættelse af netværkets ydeevne.

  • Web Filtering and Policy Enforcement - giver dig mulighed for at oprette regler baseret på politikker ud fra kategorier af websteder, indhold, tid på dagen og niveau af internetforbrug. Hjælper dig med at beskytte din virksomheds båndbredde og fremme en produktiv brug af nettet, der er i overensstemmelse med jeres politik for acceptabel brug af internettet.

  • Supportmuligheder til roaming- og eksterne medarbejdere - hjælper med at håndtere udfordringerne ved en distribueret medarbejderstab. Uanset om du har brugere, der arbejder på hjemmekontorer, på små lokale kontorer eller ofte er på rejse, kan vores tjenester til roaming- og eksterne brugere hjælpe dig med at sikre og håndhæve korrekt webbrug i forskellige miljøer.
Vores Hosted Web Security Service tilbyder brugervenlighed uden behov for installation af hardware, regelmæssig vedligeholdelse eller sikkerhedsopdateringer. Vi yder et serviceniveau med 100 % tilgængelighed, der understøttes af en robust, global infrastruktur og suveræn 24/7-kundesupport, der er udviklet til at opfylde såvel små, mellemstore og store virksomheders som koncerners behov for websikkerhed.
 

Get in touch

Book a meeting
Download whitepaper
Ring!
Kontakt
Governance IT A/S
Dronning Louises Vej 7
DK 2920 Charlottenlund

Tel: +45 7026 0350

www.governance-it.com

info@governance-it.com